Új hozzászólás Aktív témák

  • abratoki

    csendes tag

    Azért írok én most ide mert segítségedet szeretném kérni egy gamer asztali PC összerakásához!
    Nem áll messze tőlem a számítás technika világa, még ha kell össze is tudom szerelni az alkatrészeket, habár a hardverhez annyira nem értek, főleg, hogy mi mivel kompatilibilis milyen videókártya kell bele, stb.
    Perifériám hál istennek vannak, képernyő, egér, billentyűzettel, csak magát a házat kellene megvenni meg úgy am blokk bele mindent
    A gépet magát főleg játékra szeretném használni (persze másra is, de ez a leg hardver igényesebb része a tevékenységeimnek ) alapjában véve szeretnék legalább egy i7-es intel processzort bele és min. 8-16 gb RAM-ot, ezek alapján szeretnék elindulni, habár nem tudom érdemes lenne-e várni a sandy bridge újabb generációs processzoraira... bár ez még változhat a hogy mikor merre meddig faktorral )
    A felbontással kapcsolatban, jelenleg van egy 17'' régebbi képernyőm ami talán nem is tud full HD felbontást még, de a gép vszeg a tévéhez lesz rácsatlakoztatva, aminek bőven HD felett van a felbontása.
    A kérésem az lenne, hogy kérlek mondd meg, nagyjábol mi kéne bele egy ilyen config-ba, a keretem 200-300 ezer körül mozog, de ha nem kell nem költenék rá ennyit. Nem feltétlenül a legbivalyabb konfigurációt szeretném, de egy közép/felső kategóriásat vagy legalábbis valami ami időtálóbb...
    Továbbá semmiképp egyben, hanem részenként szeretném megvenni a gépet, darabjaiként, ha lehet online. (hol érdemes? )

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák