Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztenly

    tag

    Fürödtem az aqua-val.
    Storytime

    Két hete kedd-szerda magasságában rendeltem meg egy konfigot az AQUA-tól itteni ajánlás alapján. (VGA és IGP nélkül) Várni kellett picit míg minden alkatrész beérkezik a raktárba. Pénteken írták, h elkezdik összeszerelni. Hétfőn hozta a futár reggel.. Aláírtam, volt egy kis sérülés a csomagon ami a gépházon is látszott. Nem érdekelt.
    2csavar volt benne a gépházban. Mondom dejófejek a VGA-nak adtak csavart. (Anélkül kértem) Beteszem a hasznalt VGA-m es...es...nem indul a gép.
    Mindent kipróbáltam amit solid-userként tudtam. Alaplap usermanualjat böngészem.. Telefonálnék nekik de nincs ilyen szolgáltatásuk. Chat-en írok, de semmi érdemit nem írnak csak h hol lehet visszavinni.
    Visszavíszem. Srác egyből nézi a boltban (nem szervízben) és mondja h te jóég... Vacak az összeszerelés. A tápkábel nincs rendesen a helyén plusz az alaplap csak 4db csavarral van rögzítve a 6 helyett (ennek a csavarjai voltak benne a gépben) Megcsinálja. Picit rángatja h minden a helyén aztán nézi h bejön a BIOS..szóval minden ok mehetek Isten hírével.
    Hazaérek nah mondom indulhat a dolog. USB-ről bootolnaa win..és keresi h hol az SSD (m2) Nézem a BIOS-ban h látja-e. Nem... Oké szétszedem visszateszem. Még mindig NEM. Jó mondom hátha a BIOS frissítés hiányzik.. Épp 20-adjára indítom újra majd már képet sem ad.... Csak egy vonal "_" van a monitoron.
    Hmm... akkor mehet az elállás. Megyek múlt kedden vissza. Laza 1.5 óra alatt sikerül is a papírmunka.

    Tanulság: Ha tehetitek személyesen menjetek el érte mindig.

    Végül az IPON-tól rendeltem meg, és 2 nap múlva mehettem is érte. :))

    Jó lett volna megúszni a szenvedést, de hátha segítek ezzel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák