Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    válasz szalabzs #144493 üzenetére

    Szia!

    A gamer laptopot, mint olyat félmillió forint alatt el kell felejteni :) És komoly játékra még azok sem biztos, hogy alkalmasak, a jellemzően gyenge hűtés miatt (persze vannak extrém darabok, de azok még ettől is egy kategóriával feljebb lesznek)

    A kereted elég szűkös, de jó hír, hogy a CS:GO komoly VGA-t nem kér...

    A Ryzen 3200G-t neked találták ki, ez egy beépített vga-val rendelkező processzor (APU). A benne lévő grafikus megoldás erősebb a mostani kártyádnál is...netes tesztek szerint egész vállalhatóan viszi a csét, később dedikált VGA-val fejleszthető is.

    Proc. 3200G 30k
    Lap: B450M Bazooka, v B450M Pro4 25k (ehhez valószínüleg BIOS update-et kell kérni, hogy vigye az új 3000es Ryzent, illetve megkérdezni a bolttól, h milyen bios van rajta, kompatibilis-e)
    Ram min. 2x4, esetleg 2x8 3000 - 3200Mhz (lassabbat ne vegyél, ebből ne engedj) DDR4 KIT, pl. Aegis (22k most iponon, ez igazán jó ár, 2x4es is van belőle de nem találni boltban épp)

    Ezekre lenne szükséged. Hogy aztán ezt beépíted-e a mostani gépedbe, vagy azt eladod, és veszel új házat, tápot, ssd/hdd-t, az rajtad múlik, működne mind2...

    [ Szerkesztve ]

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák