Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Sziasztok!

    A nyáron már kérdeztem tőletek, akkor egy olyan upgrade ajánlatot kértem, ami miatt megérné nem konzolt venni játékra. Mivel nyaranta elég keveset játszom, ezért félre is dobtam a kérdést őszig. Az Xbox One refurbished már vihető 65-70 ezerért is, eléggé csábító egy alsó hangon is 3x drágább gamer konfiggal szemben, csak nehéz lenyelnem bizonyos kompromisszumokat (pl: olykor csak 720p felbontás, olykor még 30 fps alá is be-be esik).

    Szóval olyan alternatíva érdekelne PC vonalon, ami konzol szintű játékot hoz, de stabilan 30+ fps mellett és 1080p felbontáson (monitoron és TV-n is, ahogy éppen kedvem tartja, de inkább TV-n játszanék többet).

    Ami kell:

    - Alaplap
    - CPU
    - VGA
    - RAM
    - Táp (csak akkor, ha szerintetek a Gigabyte Superb 460W leváltása indokolt)

    Tudom kézenfekvő lenne a használt, de új kell számlával és rendes gyártói jótállással. A keret legyen mondjuk 110-120 ezer (kb ennyiért mennek most a 1 TB-os konzol bundle csomagok).

    Tökre örülnék egy B150M + i5-6500 + RX470 + 16GB RAM + Hexa 500W párosnak, de azon a vonalon elindulva akárhogy kalkulálok, nehéz megállni 190-200 ezer alatt. Ahogy magamat ismerem, simán lehet, hogy végül mégis ebbe ruházok be, de azért jó lenne tudni mi hozható ki kevesebb pénzből.

    Ha azt mondjátok, hogy az ősszel további áresés várható, akkor persze várok még. A World of Tanks és World of Warships a mostani vason is jól elfut, csak már viszket a tenyerem egy jó kis Witcher 3-ra, de a közelgő Battlefield 1 is megmozgat. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák