Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz kenand #1468 üzenetére

    Köszi! Hát megkérdeztem a kérdéses kollégát, de nem igazán tudott segíteni. A linkelt posztban szereplő módszert megpróbáltam, de sajnos nem vált be.

    Sőt a gyárilag rootolt eszközön a rootolást is teljesen visszavonattam SuperSU programmal, le is ellenőríztem RootCheckerrel, és már nem rootolt az eszköz, de így se megy sajnos se a TV GO, se a Horizon GO.

    Egyelőre a MindigTV üzemel az alap közszolgálati adókkal, és a Telenor MyTV is megy gond nélkül 8 ingyenes adással.

    Azt olvastam más fórumokon, hogy valószínűleg nem is a rootolás a problémája, hanem az hogy érzékeli, hogy nem az eszköz saját kijelzőjén történik a megjelenítés, hanem külső megjelenítőn (TV-n), és ez meg tiltva van mindkét alkalmazásban, pont azért hogy ne lehessen TV funkcióra használni. Ugyebár a Telekomnál, és a UPC-nél is külön pénzt kérnek el minden egyes további beltéri egységért, és gondolom nem szeretnék, ha ezt meg lehetne kerülni ilyen módszerrel.

    De még nem adom fel, próbálkozom, hogy át lehet-e verni az alkalmazásokat, hogy azt higgyék valami tableten, vagy telefonon vannak. Azért is gondolom, hogy nem a rootolás a probléma, mert a kínai gyárilag rootolt okostelefonomon is simán megy a TV GO.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák