Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Nyilván megpróbáltam mindennel, de nem eszi meg.

    Az ISP-re csak azért gondolok, mert azt mondják egyszer valamikor február-márciusban kihívták az ISP egyik emberét, mert volt egy több napod szolgáltatás kiesés.
    Az tuti átírta a jelszót, hogy törte, mert a hibás ROS volt rajta vagy én felírtam nekik és azzal lépett be, ezt már nem tudom, de azon kívül, hogy kizárt mindenkit, jó indulatúnak látszik, mert a konfighoz egyébként nem nyúlt ! (illetve de, kinyitotta a winbox-t a nyagyvilág felé), sőt most megint a legfrissebbre frissítette a ROS-t.

    Még azt el tudom képzelni, hogy valamelyik (2 ember) ott dolgozó rokona/ismerőse volt ilyen jópofa, mert olyan már volt, hogy magánszorgalomból pl a riasztós bemószerolt (illetve próbált, mert én nem vállaltam élettartamig tartó frissítést), hogy egy elavult ROS van a routeren. A békesség jegyében frissítettem nekik, de határozottan közöltem, hogy ez nem az én feladatom, nem is volt, de megállapodhatunk karbantartási szerződéssel a jövőre ... (azóta se hiszem, hogy bárki hozzányúlt volna)

    Egyébként gondolkoztam már rajta, hogy mindenhova felteszem azt a scriptet ami mindig frissítgené a ROS-t, otthon már fél éve tesztelem, jól működik. Csak eddig az volt az elvem, hogy ami jól működik, azt nem kell megjavítani :)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák