Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Mert ez most egy példa. Nem két router van összekapcsolva, hanem 112, több száz statikus név, ami változik is néha (ritkán lesz kevesebb, de bővülni szokott), ráadásnak a vpn miatt a szervert el lehet érni belülről is, meg kívülről is. Azt szeretném, hogy azokat a szervereket/szolgáltatásokat amiket el lehet érni kívülről is, azt egy másik iroda úgy érje el, amit meg csak belülről azok is menjenek.

    És akkor egy másik téma: A telefonomon (ami nyári beszerzés), még nem állítottam be az ovpn-t, aminek ráadásul lejár jövőre a certificatje, ezért csináltam egy ideiglenesen üzembe állított routeren certificateket, az egyik wan (wan1) kiszolgálja az eddigi bejövő kapcsolatokat, a másik wan (wan2) ehhez az ideiglenes routerhez van irányítva. Linuxon, mikrotiken rendben van, teszteltem, megy. (ha az összes becsatlakozó eszköz és szerver át lett állítva, akkor a fő router lesz megint az ovpn szerver és ez az ideiglenes felszabadul)

    A telefonon viszont képtelen vagyok beállítani, OpenVPN Androidhoz 0.7.8 verzió megy, a client.conf fájlt importálom, de már az elején azt mondja hitelesítési hiba..
    Próbáltam minden féle beállítást, de nem sikerül :(

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák