Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz akos86 #10062 üzenetére

    ha nem memoriába megy a log, hanem disk-re, akkor az egy txt fájlt jelent. Egy új action-t kell létrehozz, ahol van fájl név, majd itt egy nagyon fontos sor, hány sora lehet, illetve hány fájlt hozhat létre. pl 2 értékre lesz l2tp.0.txt majd ha betelt, akkor lesz l2tp.1.txt, és írja megint az l2tp.0.txt-t fájlt. (azaz mindig ez a 0-as a friss log)

    Nem írnám le, hogy mi lesz ha az érték 5 :D, de ha a lines érték kellően nagy, és üríted is a logot- akkor nem lesz sosem több fájlod.

    ezt egy script-tel tudod elküldeni magadnak, ütemezetten, ha az eredeti megvalósításod a fontos, akkor viszont a hány sora lehet értéket kellően nagyra kell venni, hogy beleférjen, az email küldés után a log-t pedig üríteni kell.

    Erre is kell egy script, ami ezt az action-t szerkeszti a sort 1-re változtatod, ezzel törlöd a log bejegyzéseket, majd vissza irod a kellően nagy számra.

    Tehát a törlésre ez a mód van "system->logging->actions->l2tplog , set 1 lines, OK, then set back to 1000 lines."

    Tapasztalatból mondom, naponta több 10 log-t kapok emailen, nincs energia megnézni !!!, én pl kulcsszavakat kerestetek vele a levelezőben és ha nincs benne, akkor az a log már olvasott is..., de még így is fárasztó, hogy van hetente pár amit meg kell nézni.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák