Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu -
pzstm
titán
szerintem igen,bár egyszerre nem volt még lehetőségem próbálni. Twitteren kérdezz rá, tuti válaszolnak (Surfacet és @MicrosoftHelps-et rakd bele)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest