Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz madgie #9811 üzenetére

    és mégis melyik belépő tükrös ergonomikusabb, jobb egy d40-nél (d60, d3000, d3100)? ne b@sszál már fel :DDD, fogtál kézbe canon 450d és társait? az a markolat egy 6 éves kislánynak is kevés/rossz. a d800 meg valóban ronda, de azért az ergonómiáját talán nem kéne fikázni látatlanul, le merem fogadni, hogy nagyon komoly és átgondolt cucc. igen, a d700 sokkal szebb volt, látszik, hogy az utódot már nem guggiaro tervezte. a d40 formája viszont egyelőre nem változott, és tök jó volt a maga nemében.

    ami a g3-adat illeti, annál ocsmányabb vázat rég láttam, de még én sem vitatom, hogy tudásra tök oké. ergonómiára nem tudom, a kispöcs gombjai nem túl bizalomkeltőek, ahogy az a hülye ferde grip is olyasmi, amit utálok minden kivitelben. a d40 gripje ahhoz képest ég és föld.

    fenntartom, hogy a d40 méretében nemigen lehet jobb ergonómiával dslr-t csinálni. és hát ennél én nem is állítottam többet. az "ez a nikon már nem az a nikon" részt sem nagyon tudom értelmezni, azért, mert nem tetszik neked pofára egy-két váz, az egész cég lejtőn van, vagy mi? :)

    (amúgy a nikon sosem volt túl jó low-end gépekben, ám ettől függetlenül a d40-nel nincs baj. nem tudom, mit állítgat el rajta az ismerősöd ismerősének az ismerőse, de no offense, az ő hibája. eleget használtam, amerikát is megjártam vele stb.)

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák