Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz b.vr #38062 üzenetére

    nem csak ezt - ahogy az iso novelesevel beszukul a dinamika, osszemosodnak a szinek, muanyagosodik a kep. sok kompakt szenzor ugyanazt akarja megjeleniteni, mint a nagyok, es ha a ket szelso ertek meg is van, a kozbenso tartomany messze nem lesz olyan kifinomult. ez valahol kiutkozik, valahol nem.

    amikor az ff rawokat teszteltem, szamomra sokkal nagyobbnak tunt az alapisos elony, mintsem az, hogy uber nagy isonal mennyivel zajmentesebb, etc.

    (#38063) Freddy76: pl sargas-zoldesek az arnyekos reszek. ha a feheregysuly rendben is van, a tonusokat elviszi sok helyen. nyilvan korrigalhato, de sok munkaval, es mivel hasonlo kepeket latsz egymas utan, ohatatlanul is elviszi az aranyerzekedet. csak akkor tunik fel, hogy rettenet, ha osszehasonlitod a jpgekel.

    amugy ajanlom neked is, hogy egyszer probald ki a c1 onet - most eloszedtem megint egy ev utan, es piszok jo az alap szinkezelese. lrban baromi sokat kell hozza kepeszteni, hogy hasonlo legyen. nagy hibaja, hogy nem tamogatja az mft obiprofilokat, es a torzitasok javitasa kicsit nehezkes. ez sokkal profibb a lrban. ossze kellene gyurni a kettot :)

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák