Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz .mf #35643 üzenetére

    a perpill honapos csecsemovel nem sok helyre jutunk el kirandulasi szempontbol :) amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el :) ennyi az oka, a nyaralas ota nem is hasznaltam.

    a rekeszeles a p mod miatt van. ha nem akarok a melysegelesseggel buveszkedni, inkabb ezen hagyom. most sem tudnek jobb turakombot a 14-150 (vagy az uj 14-140) + 20asnal.

    az arukbol kiserletezek a fixsorral, ha maceras, akkor visszaterek ra. mongy mostanaban az van, hogy veszek ideiglenesen egy obit, aztan valahogy itt felejtodik, majd a kov araba mar azt is belekalkulalom :D igy szepen no a rendszer.

    (#35647) tacto: az canon a70esem meg mindig mukodik :) 2003ban vettem. anyameknak odaadtam vagy ot eve, apam gondoskodott rola, hogy ne legyen tul jo allapotban, de meggyilkolni meg o sem tudta.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák