Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    válasz Tulku #19472 üzenetére

    ".pedig egy duty free ár/2 árú darabért visszavánszorognék az mft-be..." Ha-ha-ha-ha, nem semmi vagy Tulku kartács, most sikerült pár jó percet szerezned :DDD . "vissza" "vánszorognék" ha-ha!!

    Én (az egóm) most, hogy nagyjából el vagyok látva mft obikkal, Fujira csorgatja a nyálát. Tényleg beszarás ez a képminőség. Ilyet egyetlen gépemmel sem tudnék lőni. Az X-E1-ben és az X-100-ban is ugyan az a szenzor lapul, mint az X-Pro-ban?

    Olvasgatva az ébren álmodozunk előző sorozat hozzászólást, hogy kinek milyen álom sora stb. lenne, most már eléggé szilárdan az a véleményem -magamból kiindulva!!- hogy legtöbbünkben benne van az, hogy "ha ez meg ez meglenne, akkor milyen fasza lenne". Aztán semmivel sem lenne faszább, leszámítva az egónk kielégültségét ami ráadásul csak átmeneti lenne, mert vagy még többet akarnánk, vagy rájönnénk hogy semmi sem változott, ugyanolyan színvonalú képeket készítenénk. Kevesen persze lehet, hogy valóban profitálnának belőle. Most az mft bőven többet nyújt, mint amit a nagy többség ki tud használni. Kicsi, gyors, minőségi, és vannak megfizethető komplett megoldások benne.

    Abszolút igaza van Rabinak, mikor azt mondja, hogy utazz el, olyan helyre, ahol jól érzed magad és van is mit fotózni, és ne obikra szórd a pénzed...

    Indíthatnánk a nyálcsorgatás folytatásaként egy olyan felsorolást, ahol olyan uticélokat sorolunk fel amik relatíve közel vannak, és megfizethető árban el lehet oda jutni... Lehet Magyarország is!! :) nem kell kapásból Izlanddal, Új Zélanddal és a Galapagos szigetekkel kezdeni.

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák