Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz aginor #100049 üzenetére

    A Cannonak van ilyen AF rendszere, ha jól emlékszem (valami dual pixel af néven talán).

    Igen, de ott jobb meg bal pixel felet emlegetnek itt meg átlós van (egyébként ismerem, vsz. szuper bár nem az első gen. volt ami ilyen lett). Ami szintén nincs jól leírva, hogy leírás szerint minden pixel részt vesz ilyenkor a fókuszálásban aztán meg fókusz pont számot adnak meg (azaz lehet minden pixel részt vesz, de állítani csak bizonyos nem csekély számú pontra lehet).
    A HDR-t azt az eddigi infó alapján ejteném (jelenleg) mert azt biztos jobban kiemelték volna, pedig a szenzorban vsz. benne van.

    Ennek ellenére én pályázó vagyok a vázra vsz. ez egy nagyon jó gép lett, persze kompromisszumok mindig vannak és lesznek, de ez mindenütt így van (pl. pici gép sok gombbal amit nehéz optimálisan elhelyezni/méretezni, hogy mindenkinek kézre essen).

    lugosi #100053
    Forintban tényleg sok de ugye ebben ott van az árfolyam is. Ha hordozhatóság kell akkor azért vannak előnyei. Nekem van nagyobb szenzoros gépem is, de nem vinném mindenhova. Sőt van ahova csak kompakt vagy mobil.

    Tua #100055
    Igen vannak szolgáltatások pl. hatékony szenzor stabi, de mégsem elszállt méret, komoly AF stb. Két esetben biztosan kuka a kép nálam: bemozdult vagy AF rontott. Persze a téma nem fog megállni a kedvemért, de (remélhetőleg) minden másban támogat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák