Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz Yellow73_a #100264 üzenetére

    Én majd év vége felé mozgolódok, amikor már látszik, hogy jövőre hol mennyi lesz az annyi. (De egyébként most van a küldöttgyűlések szezonja, ilyenkor szoktak módosítani a levonáson.)

    Én ezt az összehasonlító táblázatot használom (amíg lehetett szerkeszteni, a Vitamin oszlopot szoktam aktualizálni is): [link]. Ez alapján a Vitamin lesz a legdrágább (még nincs benne a vitaminos és a generalis drágulás!): ha a többi már nem változtat, még az OTP-nél is rosszabb... :(

    Konkrét pénztárt nem tudok javasolni, függ attól is, hogy milyen a felhasználás (mennyit fizettek be, hány társkártya kell, lehet-e bankkártyával befizetni stb.). Ahogy Zoli is írta, a maximális 750e ft befizetésénél most az Új Pillér tűnik nyerőnek. (Cserébe itt viszonylag magas a havi tagdíj: 10.000 ft. Ez csak annyit jelent, hogy havonta minimum ennyit, tehát évente minimum 120.000 ft-ot rá kell rakni.) Nekem más szempontjaim is vannak: Mivel vidéki vagyok, nekem fontos, hogy mennyire lehet online intézni a dolgokat: A Vitamin ebben jó volt, mindent elfogadnak elektronikusan, most már az elszámolásra beküldött számlákat is. Minden szirsz*rt eredetiben postázni nem szeretek, időpazarló és drága is. Szóval a végleges döntés előtt felhívom a pár versenyben maradt opció ügyfélszolgálatát. (Egyébként levonás tekintetében a Vasutas EP viselkedik úgy, mint a mostani Vitamin, hogy ilyen "közepes" befizetésnél van az élmezőnyben, és a fix díjak alacsonyak [ugye a Vitaminnál a kártyák pl. ingyenesek voltak]. De nem ismerem őket. Jelenleg én is az Új Pillérre hajlok, de majd meglátjuk, hogy mennyire rugalmasak.)

Új hozzászólás Aktív témák