Új hozzászólás Aktív témák

  • gmeszaros

    tag

    Nezegetem a MILC es a kompakt gepek kozott a kulonbsegeket es felmerult par kerdesem, illetve kialakult nehany feltetelezesem.

    1. A kompakton van valamilyen zoom, a MILC-en nincs semilyen.
    2. A MILC-en a zoom funkciot az objektiv cserelgetese valositja meg.
    3. Viszont a kompakton sem ajanlott a zoom, mert a zoommal nagyon romlik a kep minosege. Ha viszont nem zoomolunk, akkor a MILC-ek jobb kepet keszitenek, mert altalaban nagyobb es jobb erzekelok kerulnek bele.
    4. A MILC-ek objektiv nelkul kisebbek mint a kompaktok.
    5. A MILC-eket objektiv nelkul nem lehet hasznalni.
    6. A MILC-ekhez vannak baromi nagy es kisebb objektivek is. Az olyan objektiv, ami kb. azt hozza, amit a kompaktok zoom nelkul azok altalaban mekkorak (meretben)? Peldaul meretben ugyanakkorak lesznek a MILC+Objektiv mint egy kompakt?
    7. Egy olyan MILC, amivel olyan kepet lehet csinalni, mint egy nagyon nagyon nagyon jo kompakttal sokkal sokkal olcsobbak (lasd jjeahh hozzaszolasa). Pl. Akar par 10 ezer forint a vaz.

    A fenti felhasznalasra akkor ajanlott lehet egy MILC es egy darab normalis, nem nagy (hogy egyutt a vazzal kb. kompakt meretuek legyenek) objektiv is? Szoval ugyanugy hordozhato egy tokban az ovemen, keszithetek vele alkalomadtan jo minosegu videot, csak es kizarolag annyi a kompromisszum ezzel a megoldassal kapcsolatban, hogy kozelebb/tavolabb kell mennem, ha tavol/kozel van az, amit fotozni szeretnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák