Új hozzászólás Aktív témák

  • Jumbó

    csendes tag

    sziasztok!

    gépemben jelenleg van egy corsiar 750 hx. Ezt szeretném lecserélni mert terhelésnél nekem már zajos. Sajnos a csend-függő vagyok és nagyon zavar főleg éjjel, mikor a család alszik vagy párom halkan nézné a tv-t. Mihelyt elindítok egy játékot, mely meghajtja a VGA-at (azon is cserélve lett a hűtés egy MK-26-ra 2 db 140-es Prolimatech Vortexxel.), a táp ventije felpörög, de kegyetlenül. A házban van még a videokártyán kívül egy Noctua nh-d14 proci hűtő, meg 4 rendszerventi, de egyikük sem forog soha 1000 rpm-nél gyorsabban és nagyon csendesek)
    A házam egy CM silencio 650, nem a legjobb szellőzésű tudom, de csendes. Száz szónak is egy a vége, kicsit körbenéztem és tanácsokat szeretnék kérni:

    1. ha magasabb teljesítményű tápot veszek (tudom, nem használja ki a mai egy VGA-as rendszer) akor az elvileg folyamatosan relative alacsonyabb teljesítményen dogozik így kevésbé melegszik ergo kevésbé zajos a venti. Jól gondolkodom? Tehát ha csend az elsődleges szempont még nagyobb teljesítményél is, érdemesebb 1000 w-s tápot venni?

    2. Ha igen akkor melyiket? Seasonic X széria (silentpcrewiev.com ezt ajánlja) vagy esetleg az OCZ silencer tájai lehetnek alkalasabbak?

    a segítséget előre is köszönöm!

    Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

Új hozzászólás Aktív témák