Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz mitisz #100792 üzenetére

    Kiszáradnak jellemzően és amikor púposodnak a "haláltusájukat" jellemzi. Ekkor már igen mesze vannak a gyári kapacitásuktól. Egyébként azért van perforálva, hogy észre lehessen venni egyrészt, ha rossz, másrészt ne robbanjon rögtön szét a kondenzátor palástja, tudjon kicsit tágulni.
    Több hibája is lehet elektronikusan egy tápegységnek, de ez a legjellemzőbb. Mindez megelőzhető, ha eleve gyártásnál jó minőségű (Pl. Japán 105C-ra hitelesített) kondikkal szerelik. Ez viszont az alsó árkategóriában (20k alatt) nem jellemző, hiszen eleve drágább a gyártónak, így ha beszerelné, már egy magasabb árkategóriába kerülne a tápegység..

    200W-ot eszik a géped max., így akár egy 350W-os is elég. Tuning alatt nem tudom mit értesz, jellemzően a K-ra végződő Intel procikat lehet tuningolni (szorzó állítással, meg persze játszva a proci feszültséggel).
    Mindenesetre ha szeretnéd, hogy legyen egy kis tartalék kraft, akkor jó választás akár a Hexa, de én inkább az FSP Raider 550W tápot ajánlanám. Igaz ez inkább 17-18K.
    Fix kábeles, 5év gar, silver hatékonyság és alsó tápos házba is megfelelő hosszúságú kábelek.

Új hozzászólás Aktív témák