Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Előre leszögezném, hogy nem akarok flamelni!

    Sajnos eljött az ideje, hogy a márkahűségemet sutba dobjam, és ahőn szeretett és megbecsült N8-amtól búcsút vegyek. Meguntam a Nokia szenvedését (meg a N8-ét is).

    Szeretnék cserélni. Sokféle kérdés fogalmazódott meg bennem. Jópár hónapja gondolkodom azon, hogy bevállaljak-e egy Iphonet. Van pár dolog ami mellette szól (gyors, pörgős, és ami a legjobban mellette szól, azok az alkalmazások). De 4s-nél lejebbi kategóriát nem vennék, az meg azért bőven 150K fölött van, az 5-ösől ne is beszéljünk.
    Másik, hogy szemezgetek az Androiddal (Galaxy S3). De ugyanúgy ahogy az ios, az androis is teljesen idegen (voltam olyan marha, hogy kitartottam a nokia-symbian mellett, de minek... ?!).
    Már próbáltam utánanézni, utána érdeklődni, hogy android apps vs ios apps, de általában az ios győzött, bár nem egyértelműen.
    Tény, hogy a symbianos alkalmazások után biztos, hogy mindegyik sokkal jobb lesz, sokkal több minden lesz rá, de nem rövid távra tervezek, így nem látom elhanyagolható dolognak jól átgondolni, hogy mit válasszak, alkalmazás és ár szempontjából.

    Nagyon teccik a galaxy S3ban, hogy tényleg nagy. Élvezetesebb rajta böngészni, filmet nézni, használni a telefont (bár tény, hogy az én tenyerem nem annyira nagy, s néha kicsit bizonytalanul tudtam vele 1 kézzel babrálni). Tovább nem zárt, mint az ios, de nem tudom, mennyire jók, használhatók, hasznosak, utolsó sorban szépek az alkalmazások rá.

    szifon. végülis mindene teccik, csak az ára, és a "zárt"sága nem. Amellett hogy szifon után vettem kézbe a S3-at és jobb volt a nagyobb kijelző.

    Szóval a kérdéseim lényege inkább arra irányulnak, hogy ios vs android, iphone vs galaxy s3. De hogyha nem pont S3, akkor meg mi az az androidos készülék ami szóba jöhet hasonló árkategóriában (mint a S3 vagy kicsit olcsóbban).

    Illetve ha s3 akkor miért az, ha nem s3 akkor miért ne, és miért az a másik amit esetleg ajánlotok?

    Lehet, hogy kicsit kusza lett, de remélem kb érthető a dilemmázásom.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák