Új hozzászólás Aktív témák

  • alpihun

    senior tag

    Sziasztok! Eddig csak filózós kérdésekkel jöttem, most már tényleg telefont kell vennem :)

    - 200-300k (utóbbi az max)
    - Új és független, Android, legalább 6.4 col.

    Azt hiszem a legjobban úgy tudnám leírni, hogy egy flagship-szerű mobilt keresek, de a messze legfontosabb tényező az az üzemidő. Ennél sokkal specifikusabb elvárásom nincs, de ennyi pénzért azt várnám, hogy a többi része is legyen viszonylag rendben (nemrossz kamerák, jó amoled képernyő, összeszerelés, NFC, quality control bajok, 2-3 év múlva sem döcögős SoC).
    - Csomót YouTubeozok, neten böngészek, zenét hallgatok, néha fotózok, néha szinte egész nap gyalok navigálok s gyakran nagyon hosszú napjaim vannak.
    - Nem játszom mobilon, nem vágok videót, vagy semmi ilyesmi. 5G tarifám sincs s nem is igyekszem, hogy legyen. Szerintem igazából egy amúgy smooth felületet meghajtó SD 778G is kiszolgálna.

    A gondot az okozza, hogy ennek a legalja egy A52s lenne, de annál azért szinte minden téren többre vágynék (kamera, kijelző, töltés, kinézet/feeling). Egy S22 Ultra viszont messze kilóg a büdzséből. Amikkel szemezek az az Oppo Find X5 (nem Pro) 670 EUR, OnePlus 10 Pro 750 EUR de gyakran látom olcsóbban, és az új Pixel 7 Pro. Egyik sem akku bajnok, de jobbnak tűnnek mint a 888/8Gen1 átlag. Pixelről meg rendes akku teszt még nincs, csak minden egyes reviewer anekdótái, de most jó deal az órával és Google Store credittel, meg érzem a hype-ot iránta.

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

Új hozzászólás Aktív témák