- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Legyünk üdvözölve! Jól összedobtad. Hát igen, részemről meg a túláradó lustaság....
-
Švejk
őstag
Mikor vannak fenn szerintetek legtöbben PH!-n? 7-8 körül? Szeretném akkor uppolni a hirdetést, amikor mindenki látja...
-
Švejk
őstag
Ugye nektek is kész van már az LG nyereményjáték a PH!-n? Leszámítva a két korrektor uraságot
-
Švejk
őstag
Azt a mindenit, ITT mekkora oltogatás megy egy taggal kapcsolatban
-
Švejk
őstag
Milyen tablet? Ez az izé??
-
Švejk
őstag
Most én az első telefonom használom. Motorola F3. Falra mászom tőle, lassú, béna, semmit se tud. Úgy ahogy van sz*r. De majd' 4 éven át használtam. Azán jött 1,5 évre a Samsung Champ. Azt szerettem, kis aranyos volt, de játékra kellett a droid. Így lett 9 hónapra a Live.
-
Švejk
őstag
Úgy látszik üzletben nagyobb a szerencsém, mint Ed3r_X barátunknak. Valszeg elmegy a tablet, messzi Budapestre.
-
Švejk
őstag
Lesz egy kis idő míg beleszögeljük az OFF topciot a nép fejébe
-
-
-
Švejk
őstag
Köszi. Akkor MTK-vel összehasonlítva megállapítható, hogy a Tegra 2 a 6577 és a Tegra 3 a 6589 nyers erőben. Támogatottságban pedig a Tegra viszi a prímet.
Most azon agyalok hogy mi lenne ha 6589 helyett Tegra 3-as Csájnafónt vennék, mondjuk ZTE U950-et. De nem valószínű hogy az lesz, mert minimum 5" kijelző kéne, de inkább 5,7"-es -
Švejk
őstag
EZEN itt tessék röhögni
-
Švejk
őstag
válasz jooker82 #163 üzenetére
És esetleg ahhoz mit szólnál ha egy topicba odamennél teljesen laikusként és tanácsot kérnél az ott levőktől, hogy mi a legjobb ez meg az. Erre kapnál választ, hogy ez a legjobb, ezt vedd meg. És te megveszed. Ezután derülne ki, hogy mégse minden fenékig tejfel, és tulajdonképpen több jobb ajánlat is van a kategóriában.
Mi se vaktában ajánlgatunk ezt meg azt, ha nem is próbáltuk őket, követjük a készülék fórumát, vagy ismerjük a tapasztalatokat. Persze remek dolog a személyes tapasztalat, többre becsülöm én is mint ha valaki csak olvasgatás alapján mond valamit, de ha valaki gyakorlatilag egy márkát tanulmányoz behatóbban, ettől van az összes telefonja, akkor nyilván csak azt fogja ajánlani, főleg ha elégedett is vele. Az egy dolog hogy az L3 például sose fagyott, de jelentem, a Sony Live sem, pedig gyakorlatilag egy árban voltak, és teljesítményben van egy hajszálnyi eltérés. -
Švejk
őstag
Az L4-re visszakanyarodva...én még nem írnám le! Jelen formájában túlárazott, de ha lemenne (mondjuk egyhamar nem fog) 25-30-ra, akkor azt mondom hogy oké. Csak az az árkategória meg az L3 II-é. Alapvetően a 6575 nem rossz proci, kb. egy MSM8255 szintje, de akkor üthetett volna igazán nagyot, ha az L5 II-be 6577-est raknak (bár azzal már erősebb lett volna mint az L7 II ) és az L4-be meg jó lesz a 6575 is. Az L7 II-be meg mondjuk beledobhatták volna az L9 hardverét, Omap 4430-at, és akkor tuti siker lett volna. Így se írom le, de nem az a Geek-telefon. A formája lehet, hogy eladja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest