Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz picur220 #22996 üzenetére

    De, Zune nélkül is lehet böngészni, email-ezni és office dokumentumokat olvasni róla.
    Az igaz, hogy mass storage nincs rajta, de ilyesmi nem volt az igényi közt.
    Mango-val, tehát szeptembertől be lehet majd állítani mp3-at csengőhangnak. Azt a pár hónapot ki lehet vészelni enélkül is. És minden WP7-re jön a Mango, azonnal. Tehát nem kell problémázni a frissítéssel. Egyedül az Omnia 7 firmware-ével volt probléma az összes WP7-es telefon közül, de azt már megoldották, így ezekután azokra is ugyanúgy megy fel a frissítés, mint a többi WP7-es telefonra. (Bővebben az Omnia 7 topicban olvashatsz erről.)
    A bluetooth-os fájlküldés hiánya szintén hátrány.
    Copy-paste már hónapok óta van. NoDo-val jött még tavasszal.
    Nincs ilyen telefonom, de rendszeresen olvasom a topicját, mint ahogy az összes WP7 topicot, de természetesen az android-osok népszerűbb topicjait is (mivel ősszel csere nálam is, és tudnom kell mit válasszak). Szóval emiatt tudom, hogy nem fagynak, és nem akadoznak. Nyugodtan kérdezz bele bármelyik WP7-es topicba. Itt nincs olyan, hogy a Samsung fagy. Az összes WP7-es telefon hardvere ugyanaz, mivel előírja a Microsoft. Ha egy Samsung fagyna, akkor a HTC is. De mivel stabil a rendszer, ezért nincs probléma.

    (#22997) CoolBoy323: Olvass utána a WP7-nek kicsit. Ne az elfogult emberek véleményét, hanem turkálj kicsit mélyebbre. Azt elhiszem, hogy neked nem felel meg. De ede006-nak szerintem megfelel. Felsorolta mik az igényei, és annak eleget tesz az Omnia 7, ennyi. Hiába soroltok fel olyan dolgokat, amit nem tud a WP7, ha az nincs az igények között. Próbáljatok elfogultság nélkül ajánlani.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Aktív témák