Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz slate777 #16133 üzenetére

    akkor ide is beírom, hátha zárják a másikat:

    ha tisztában vagy minden előnnyel és hátránnyal, akkor tudnod kell a választ is a saját kérdésedre. :) szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. ha volt már iPhone-od, akkor pláne tudod, milyen, ha érdekel a WP7 (nem WinMo7! :) ) akkor esetleg ugorj el a Mammut 2-be az LG bemutatóterembe, ott a kezedbe tudnak adni egy Optimus 7-est, vagy rögtön mellette a T-Mobile-ba, ahol Omnia 7-es is szokott lenni. nincsenek belakva, úgyhogy a valódi érzést nem adják át, de végig tudod pörgetni élőben is, garantálom, egész más, mint képekről, videókról.

    iPhone 4 volt már a kezemben több is, elég sokat foglalkozom vele, és az ismert antennahibán kívül (ami igenis létezik, erről senki nem tud meggyőzni, folyamatosan tapasztalom) nincs igazán gond vele, nagyon szép és gyors készülék (konkrétan az egyetlen iPhone, ami külsőre tetszik), a szoftvere meg ugye már eléggé kiforrott, sok tartalom van hozzá.

    én egyébként a helyedben - már ha tudsz várni még egy hónapot - megvárnám az első WP7 frissítést, állítólag grandiózus lesz, rengeteg mindent pótoltak és javítottak, egyesek szerint akár Windows Phone 8-nak is nevezhették volna, mások szerint az Apple 3 éves fejlesztéseit az MS 3 hónap alatt behozta... persze ezek nagy szavak egy Twitter oldalról, de az biztos, hogy nagyon várjuk.

    bocs, ha kicsit hosszú voltam, és ráadásul dönteni sem segítettem, de nem akartam részrehajló lenni. :)

    szerk: ja még annyi, hogy a Windows Mobile régen tényleg ótvar volt, de főleg az ótvar vasak miatt, egy HD2-n azért elég szépen muzsikál még az öreg harcos. :)

Aktív témák