Aktív témák

  • joshua7

    veterán

    - Árkategória: max 100k
    - Használt vagy új: is-is
    - Hol vennéd meg? Árak miatt leginkább az aprón.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2-3 évre. Aktuális best-buy, amivel el lehet lenni évekig.
    - Mire használnád? Sorrendben: nagyon jó zene, kamera/videó (aktuális, 3 éve használt, N95 miatt 5mpx és vga videó a minimum), rádió, gps. 800*480-as kijelző javallott meg a max 3.7"-os kapacitív kijelző. Ami nagyon nem bejövős: lángos méretek.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Opredszer kell. Leginkább az Android játszana, Bada nem tetszik, Symbian volt 3 évig, valami más kellene. Szifon kiesik, mert nem képesek egy szájbab***tt rádiót beletenni. W7-es készülékek túl drágák még.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? Mindegy.

    Ezek alapján a Motorola Defy tetszik leginkább illetve a HTC Legend. Utóbbi kijelzőfelbontása nem a legjobb (viszont van rá 2.2), így a Defy felé billen a mérleg jelenleg. Omnia 7 is bejövős, aprón látok már 115-ért, de még azt is soknak tartom. Olvasgatom a Defy topikot, de zenéről nincs túl sok info. HTC 7 Surround rossz a kamera szemontjából, SGS-ről a gps miatt olvastam rosszakat, Desire lángos, X10 lángos.

    Semper Fi

Aktív témák