Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz L7wy #9429 üzenetére

szia!szerintem sem stimmel valami az a-squared free vel énis egy elég érdekes szituációba keveredtem a következő történt:3 hete letöltöttem a legfrissebb verziót ami 27MB volt feltelepítem lefrissitem egy 38Mb-os frissítést szedett le frissítés előtt az ismert malware aláírások száma 490000 volt miután a progi leszedte a 38Mb-os frissítést a malware minták száma 2,5millióra nőtt mondom nem semmi,ezután még 3 napig teszteltem frissített rendesen,majd letöröltem eleget teszteltem.Ekkor jött a meglepetés az iskolában az egyik gép rakoncátlankodni kezdett mondom feldobom ezt a progit, az első furcsaság az volt hogy 27Mb helyett 12Mb lett a letöltendő program mérete pedig ugyan ezt a verziót teszteltem otthon oké letöltöm feldobom az iskolai gépre frissítés elött a malware aláírások száma ugyan úgy 490000 ezer ezek után frissítem ekkor jött az újabb meglepetés a 38Mb-os frissités helyett leszedett egy 2Mb-osat ezzel a malware minták száma 510000 ezerre emelkedett az otthoni 2.5 millió helyett furcsa ezek után pedig az iskolai program állandóan jelezte hogy frissítsem de amikor végre akartam hajtani mindíg azt írta ki hogy nem érhrtő el frissítés.Összefoglalva elég furcsa dolgok történtek az a-squared körül.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák