Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz gézu #7776 üzenetére

    A többmagos rendszer egymagában semmit nem jelent a feldolgozás szempontjából, mivel egy víruskereső, vagy más hasonló biztonsági szoftver megoldás a szűk keresztmetszet. Ez alatt az értem, hogy ha egy adott program keresőmodulja alapvetően lassú, akkor teljesen mindegy a magok száma, illetve a memória mennyisége. Programozási technológia eredménye, hogy mennyire gyors, vagy lassú egy program, mennyi memóriát eszik, stb..
    Ez például látható két éles példában: Nod32 vs. GData. Egy négymagos rendszeren 4 giga rammal, a GData iszonyat módon fogja az alkalmazásokat, és a rendszert. A Nod32 meg nem. Vagy megemlíthetem a Norton 2007-es termékeit, amikor már javában voltak több magos rendszerek és iszonyat módon fogta a gépet.

    Az való igaz, hogy sok az amatőr user, de az is igaz, hogy az amatőr usernek mondjuk semmi köze a te géped, vagy az enyém megfertőzéséhez. Ha te vagy én vagy más ésszel csinál dolgokat, akkor az amatőr user nem potenciális veszélyforrás.

    zed01: Megelőztél a programhasonlattal. :) Azok a programok kellően terhelik a rendszert.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html

Aktív témák