Aktív témák

  • Caporal

    csendes tag

    Sziasztok!

    Azért regeltem be ide, hogy rákérdezzek a Vipre frissítési problémámra de amint látom ezzel nem vagyok egyedül.
    Én a Vipre Antivírust használom/használtam volna, angol verzió, innen letöltve és egy éves vásárolt liszensz hozzá a magyar forgalmazótól. A magyarítást nem tettem bele. Eddig is nagyon körülményesen frissített, de az utóbbi 2 hétben napokat késett és csúszott a frissítése és amikor meg húzta le a frissítéseket volt, hogy másfél-két órát eltökölt vele. (UPC FiberPower 120 netem van!)
    Írtam erről a magyar sunbelt technikai támogatásnak egy szép levelet és az erre adott válaszukban nekem is valami teljesen idióta semmit mondó választ adtak, hogy biztosan nem a megfelelő kódot írtam be vagy nem legális helyről töltöttem le a Vipret. :D (Ők küldték a kódot a pénz átutalása után)
    A második levelem is elment ezek után, amire a válaszlevelükben kérték, hogy küldjem a log fájlt vagy mit, amit a programban tudok létrehozni és majd azt kianalizálják. A kianalizálás után (elég hamar) azt válaszolták, hogy szerintük semmi gond a frissítéssel, minden rendben van nálam.
    Mondták és annak ellenére állították ezt, hogy nálam rendre 2 nappal azelőtti frissítésre jelezte a Vipre, hogy az a legújabb és nem volt hajlandó az éppen aktuális aznapit lehúzni hiába indítgattam kézzel a frissítést.
    Ekkor mérgemben leszedtem és felraktam a NOD32-őt magazinos kóddal.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák