Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Én megmondom őszintén, négy védelmi progiért adnék ki pénzt ha nem lenne promóció. Melyek ezek?

    Az Emsisoft, az Avira, a G Data, és az F-Secure.

    Ebből az Emsisoftból és az F-Secureből egy éves promóm van (plusz a Client Security lifetime licensze), az Avirából fél éves, sajna a G Data promóm már lejárt.

    Úgyhogy van választék, az általam felsoroltak szvsz nagyon jó vírusirtók, úgy igazán nem is tudnék választani közülük, azért maradtam az Aviránál mert ennek van a legkevesebb rendszerigénye.

    Azt is felejtsétek el hogy az Emsisoftnak sok a FP-ja, én átnéztem vele 2 TB-ot és tisztának találta a rendszert, csak akkor mukkant meg a valós idejű védelem amikor a vírustotal szerint valóban jogos volt. Sokat fejlődött ilyen téren ez a program.

    Az Avira meg az egy motoros vírusirtók közül a legjobb az AV Comparatives szerint a maga 99.8 %-ával.

    Az F-Secure a szívemhez nőtt, neki van a legkevesebb false pozitívja, az is 99 % feletti a hivatkozott AV Comparatives szerint, az is tetszik hogy van benne egy nem gyenge cloud.

    A G Data-n nem nem csodálkozom hogy nagyon jó vírusirtó lett, két első osztályú motor van benne, ennek megfelelően a felismerése is fenomenális. Bár azt hallottam hogy a régebbi gépeket nem szereti, lassítja, de ezt mondjuk az én erőgépemen nem vettem észre.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák