Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz riki #41254 üzenetére

    A Virusbuster folyamatosan fejlődik, mert van hova. Az IS-nek tudatában vagyok, amúgy az kölcsönös licensz, ugyanis első körben a VB adta az Agnitumnak a motorját, majd ők vissza az IS-be :)
    Viszont abban egyet kell értened velem, hogy a dédelgetett motoron kívül másba igen ritkán helyeznek csak energiát [ami érthető, mert nem a lakosság vagy a vállalati szférából élnek meg, hanem a külföldi fejlesztőkből, akik azt licenszelik, veszik meg].
    Az tény, hogy eleve a VB Kft hozzáállása példa értékű az ügyfelek iránt, de vírusvadászat, ide vagy oda, van még hova fejlődni detektálásba, hidd el. Feküdj csak jobban rá és meglátod.

    Mielőtt félre értenél, nem vagyok én ellene a Virusbusternek, régen magam is vásároltam tőlük licenszet és használtam is. Én örülnék a leges legjobban, ha mondjuk egy MRG vagy AV-Comp. teszten ott látnám az első 5-10 helyezetben. De ettől még sajna nagyon messze vagyunk amíg a sypware detektáláson nem javítanak. Ami szerintem létfontosságú lenne már, mert a fertőzések közel 80%-át már azok teszik ki, nem úgy van mint 5-10 éve.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák