Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    válasz HZoli87 #37048 üzenetére

    Ez olyan szinten hihetetlen amúgy (bocsánat, hogy beleszólok, miközben csak egy kérdésre válaszolva linkelted). Már az volt akkor is számomra, mikor először megláttam.

    Szóval, Avirát 140 millióan használnak, tehát elvileg az Avira gyártója kéne a legtöbbet birtokolja a piacból, nem? Aztán ott az AVG, 110 millióval. És ezek az adatok elvileg összesítettek, nemcsak az ingyenes verziókra vonatkoznak.
    Az avast!-ot kevesebb, mint 100 millióan használják, legalább is az ingyenest. Mivel eddig volt 110 millió regisztráció. Minden évben újra kell regisztrálni. Így amennyi regisztráció van egy évben, maximum annyi a felhasználók száma, de még annyi se, mert van, aki regisztrál, és aztán kis idő múlva törli is a progit. Van a cégnek egy statisztikája, miszerint úgy számolják a felhasználókat, hogy az egy hónap alatt legalább egyszer adatbázist frissítő gép aktív usernek számít (na ezt jól megaszontam). Ez utóbbi számot nem ismerem, nem tudom, mennyi,

    Egyébként is, az OPSWAT, vagy kik, akik a felmérést készítették, csak néhány országot, és azon belül is a szoftverük felhasználóit vették bele a számításba.

    És még egyszer bocsánat, amiért beleszóltam, miközben egy kérdésre válaszolva linkeltél. :)

Aktív témák