Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Nagyon ritkán használom a Google keresőjét, szóval nem nagyon érint a változtatás se, ETTŐL viszont a falra tudnék mászni úgy folyamatosan. Nem akarom az alkalmazásukat használni, akkor se, ha századjára kérdeznek rá.
-
M1995
aktív tag
Szar ügy ez az egész enshittification of everything folyamat. Google, Amazon, social media, minden régóta algoritmusok és reklámozók, mániákus milliárdosok rémuralma alatt van és most az AI őrület csak még olaj lesz a tűzre.
Google search is losing the fight with SEO spam, study says
What Google Search Is Like Now - YouTube
Kagi kereső jó lenne bár fizetős, az olyan letisztult és bullshit nélküli, mint amilyen a Google volt új korában. Viszont drága, lassan már ott fog tartani az internetezés, hogy fizess elő szarságok nélküli böngészőre, fizess elő szarságok nélküli keresőre, fizess elő reklámok nélküli chat app...
-
-=MrLF=-
senior tag
Most jött szembe a proton hírekben:
Puzzles:
What percentage of Google’s revenue came from targeted advertising in 2022?
A. 20%B. 40%C. 60%D. 80%What is the tallest peak in Switzerland?
A. DomB. DufourspitzeC. MatterhornD. NordendAnswers: 1: D, 2: B
Első kérdés pont idevág
-
-=MrLF=-
senior tag
Nálam bejött a [https://www.startpage.com/] .
-
-
Kérdés, hogy ettől hogyan lesznek még rosszabb találatok
@Soderes : Nálam is a DDG az alap, de nagyon sokszor kell váltani gúglira.
Kicsit specifikusabb dolgoknál nagyon hamar elvérzik, magyaron még jobban
@stellaz : Nem.
-
-
Curtain
senior tag
Nekem is feldobta a google hogy melyik alkalmazásoknál járulok hozzá az adatok megosztásához. Kérdésem hogy ha én ezt nem fogadom el a youtube-nál, akkor nem fogom tudni teljes értékűen használni a prémiumot? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
-
-
kilua
senior tag
Létezik olyan webcrawler amelyik nem amerikai/orosz/kínai, hanem európai/japán/dél koreai/Tajvani?
-
Mindig evvel a marhasággal jöttök, de ebből semmi sem igaz. Sose volt.
"DuckDuckGo's results are a compilation of "over 400" sources according to itself, including Bing, Yahoo! Search BOSS, Wolfram Alpha, Yandex, and its own web crawler (the DuckDuckBot); but none from Google."
Annyi kiegészítés, hogy a Yandex 2 éve megszakították a kapcsolatot.
classic B : Az is jó. Nekem nem tetszett, de ettől teljesen rendben van.
-
DuckDuckGo használok 4 éve és nekem semmi bajom nincs vele. Pontos eredmények ad.
Mindig mindent megtalálok, amit kerestem. Nincsenek Google fordítót kretén ruszki oldalak.Úgy kell használni, hogy fel kell dobni mellé a DuckDuckGo Privacy Essentials és a HTTPS Everywhere-t.
-
doooo
veterán
"Állítólag ennek sokan nem örülnek majd."
Ezt ütős olvasni így reggel. -
-
stellaz
veterán
Egyszerűen nem értem az EU és az USA törvényhozóit. Már réges régen meg kellett volna regulázni az összes tech céget és el sem lett volna szabad jutni a jelenlegi problémákig.
A piaci monopóliumokat szét kéne verni, pl az összes cégnek meg kellene tiltani, hogy egyazon platformon jelenjenek meg profillal, ahol lakossági profilok is engedélyezettek, a média számára lehetne külön platform, tehát történjen meg a privát és nem privát személyek szeparációja, törvényileg tiltani a személyes adatok gyűjtését, értékesítését, stb. biztos van még ezer féle lehetőség.
Egy inkompetens, gyáva, rövidlátó banda az összes politikai vezetés.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos változtatást eszközöl az EU-ban a keresőn a Google, a helyi törvények miatt. Állítólag ennek sokan nem örülnek majd.
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest