Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    A Fov csúszka érdekesen működik, az alap valami ritka undorító, a kimaxolt már elviselhetőbb, de combat módban még mindig mehetne távolabb. Grafikai opciók nagyon jól testre szabhatóak (még frostbite-hoz képest is), egyedül egy motion blur kapcsoló hiányzik, de szerencsére ez konzolból megoldható.
    Optimalizáltság számomra fura. Legújabb AMD driver van fenn (szerintem ez sem tökéletes még...), igaz mindent ultra-ra raktam, de van hogy beesik 40 alá. Most kipróbáltam, hogy a resolution scalet hagyom auton így mintha sokkal jobb lenne - ki kell még tapasztalni, egyelőre nem mondanám rossznak, viszont nem is megy úgy mint a Battlefront/BF1 viszont a pályák/effektek sokkal részletesebbek is, főleg előbbihez képest.
    Látványra nincs panasz, a karakterek páncélzata, a környezet is Habitat 7-en valami nagyon jól ki van dolgozva. A harcrendszer nagyon tetszik, az ME3-hoz, de még a DA:I-hoz képest is ég és föld az előrelépés, sokkal szabadabban lehet manőverezni a karakterrel.
    UI először kacifántosnak tűnt, de pár látogatás után már kiismerem magam benne. A Quicksave hiányát viszont remélem pótolják. Sokkal egyszerűbb mint mindig mentegetni, a DA:I-ben is benne volt.

    Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire semmilyen módon elintézik Alecet. Egy elég klisés "feláldozta magát a gyerekéért" húzással elintézték. Nem ezen fog múlni a dolog, tudtuk, hogy rögtön félre fog állni, de én itt egy csavart vártam.
    Az Archonos jelenet, alatta pedig a zene viszont nagyon jó volt a romoknál. Az írás is jó, volt pár nagyszerű beszólás.
    Ez amúgy mennyire vagány volt már: [link] utána meg a "don't worry not contagious":C

    Ja és igen, Scott most már 100% hogy változott, mert novemberben még barna szeme volt :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák