Új hozzászólás Aktív témák

  • F.E.K..

    senior tag

    Eh... otp új app-al nem boldogulok, ha van tippetek szívesen veszem. (mármint a másik telefon/szüntesd meg a root-ot/használd böngészőből...bár lehet hogy végül ez lesz a vége sajnos)
    8.1-es android, magisk rejtve és jegelve, universal safetyfix telepítve (riru) --> safetynet check bukta (a play szerint sincs hitelesítve a készülék), emiatt az új otp-s app is tiltakozik. A régi viszont meg fog szűnni ugye...
    OEM unlock a fejlesztői menüben kikapcsolva (természetesen induláskor ettől még ott van az "orange statem device not trusted" felirat, hiszen nyitott bootloader az van (twpr-el), de elvileg a safetynetfix éppen ezt "orvosolná".
    Egyéb ötlet esetleg valakinek, ami nem a "vegyél frissebb telefont" jellegű? :DD
    (tudom hogy az oprendszer elavult, de mindenben kiszolgál a telefon, és csak ezért nem cserélném le - az strapabíróság és a méretes akku kiemeltebb szempont nálam mint a sokmegapixels kamera no ;))

    Eredetleg réges-régi xposed és gravitybox volt a rom-on, ezeket már lecseréltem a riru alatt futó változatra időközben, de persze kérdés nem okoz-e mégis gondot (esetleg valami "maradék?". Ha lehet nyilván megúsznám a teljes reset-et és újratelepítést (jól belakott a telefon), de ha nincs más mód... de hátha van :K

    Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

Új hozzászólás Aktív témák