Új hozzászólás Aktív témák

  • Trailblazer

    addikt

    válasz crok #1192 üzenetére

    Igen, alioth a kódnév, de a technikai háttér annyira nem mozgat, csak olyan szempontból, hogy s miként lehet(ne) kicselezni. Ez az egyben "boot és recovery" annyiban idegesítő, hogy tegnap megpróbáltam egy friss TWRP-t "select and patch a file" módszerrel (mivel máshogy nem lehetett Magisk appból) rootolttá tenni, viszont visszaírás után a TWRP maradt, a rendszer viszont nem bootolt, helyette bejött folyton a recovery. Első körben ezt szeretném úgy, hogy a közmondásos kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon, azaz új TWRP, root és hagyományos bootolási folyamat. (Merthogy nagy nehezen sikerült visszatérni a régi boot.img-re, és ez persze még mindig a régebbi TWRP-t tartalmazza...) Magisk szempontból eleve egyszerűbb volna, ha a "select and patch a file" helyett lehetőség nyílna más módon is megrootolni a készüléket, és ez lenne az igazi ontopic itt.

    A probléma másik fele, hogy hosszú távon nem feltétlenül akarom, hogy a xiaomi.eu maradjon, mert próbálnék custom romo(ka)t is, ahogy szoktam, és hát ez a rendszer azt is hallatlanul megnehezíti. (Főleg, hogy a romok is egyfajta fastbootos zipben vannak terjesztve, állítólag a beta-s TWRP miatt - bár nem értem, ez mit is befolyásolna.) (Hja igen, erre is válaszoltál már, most néztem csak meg a linkeket.)

    Aktívnak nem mondanám magam "odaát", mert még csak most kezdtem bele az érdeklődésbe, és rajtad kívül senki nem válaszolt úgy érdemben, hogy kielégítse a kíváncsiságomat. :N

    [ Szerkesztve ]

    Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

Új hozzászólás Aktív témák