Új hozzászólás Aktív témák

  • ko9

    addikt

    válasz Kommy #7821 üzenetére

    Na akkor.

    1.: Létrehozol 2 particiót. Egyik a telepitő (10GB elég neki), a másik ahova a Liont akarod rakni. Disk Utility megcsinálja, de csak óvatosan. Kiválasztod a vinyód - + jel, fenn 10GB
    2.: Beszerzed a Lion GM-et. Saját forrás nem nyilatkozom :DDD
    3.: Elvileg egy Install Mac OS X Lion.app lesz. Jobb klikk rá -- /Contents/SharedSupport, és mountolod a InstallESD.dmg-t. Ha nem találod, akkor keresned kell egy ShowAllFiles.app-ot, ami a rejtett fájlokat teszi láthatóvá. Google It.
    4.: Nyiss egy Terminal-t:
    open /Volumes/Mac\ OS\ X\ Install\ ESD/BaseSystem.dmg
    5.: Vissza a Disk Utilitybe, a 10gigás particiónál fenn Restore -- Source-hoz a Mac OS X Base System-et behúzod balról, Destination-hoz a 10gigás particiót. Végül klikk a Restore gombra. Lesz egy párperc melója.
    6.: Ha kész, akkor nyisd meg a visszaállitott particiót, menj a System/Installation-ba, és töröld a Packages aliast. Ha megvan csinálj egy Packages mappát.
    7.: Vissza Terminal:
    open /Volumes/Mac\ OS\ X\ Install\ ESD/Packages
    Másold át az egész mappa tartalmát az előzőleg kreált Packages mappába.
    8.: Ezt letöltöd, és telepited a telepitő-particióra.
    9.: Restart - Telepit (nyelveknél a lista legalján van magyar! :Y :C )
    10.: Telepités után a /Extra mappád a SnowLeo alól ajánlott átmásolni! Sőt, ezt is lefuttatni, persze a configodnak megfelelő opciót kiválasztva.

    Ajánlott felrakni a legújabb Chimera-t a művelet előtt.

    --------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák