Új hozzászólás Aktív témák

  • sad_Vamp

    őstag

    válasz Plasticbomb #29094 üzenetére

    nem érted teljesen a logikámat, azt hiszem :)

    ha összespórolom, nem lesz gond a pénz.... OSX-en a fő profil FinalCutProX lesz. És amott azt irták, hogy már a dual 5770 is brutál eredményeket hoz (konkrétan majdnem egy GTX970est).
    High-end PC-t akarok összehozni, amin nincs, vagy csak nagyon kevés kompromisszum van, és nem kell frissiteni legalább 2-3 évig, viszont az OSX-nek meg rendesen működnie kell (főleg az FCPX-el).

    A másik, hogy nem vagyok hajlandó 50€-nál többet kiadni használt kárytára.... és a refurbished 280x és 380x is arany áron megy, ha egyáltalán van . Használtan meg 150€/drb, ennyi pénzt már nem rizikóznék.

    Egy ilyen 5770-est meg viszont meg tudok oldani 20-30€-ból.... 2drb az kb másfél bevásárlás az élelmiszerben (vagy mittomén) szóval, nem akkora tétel, ha bukok rajta akkor max 60€-t (a 2őn ugye). Végső esetben, ha megjön a normális Polaris vagy VEGA támogatás akkor meg eladom ...mittudomén, a feléért például (ez esetben is csak 30€-t bukok).

    Ha jól néztem és értelmeztem a dolgokat a ráfizetésem fő rész a nagyobb táp lesz, és az, hogy 3 vagy 4 SLI-s alaplapot kell majd vennem.... de kit érdekel? :)

    “When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

Új hozzászólás Aktív témák