Hirdetés

Aktív témák

 • sanchoTHEcri

  csendes tag

  Megleptem magam karácsonyra a fent említett cuccal. A gyártóban még nem csalódtam és szempont volt, hogy kezeli a régebbi (directinput) és az újabb (xinput)-ot is. Nem nagyon akart működni, simán cserélték gariba. Bár már nem vagyok meggyőződve, hogy rossz volt.
  Elhoztam a másodikat. A papír szerint csatlakoztatom a bekapcsolt géphez és minden jó lesz. Először xinput-ban csatlakoztattam, mert ezt ajánlotta a leírás. Driver nem kell hozzá a leírás szerint. Nem működött. Az eszközkezelő valami 28-as hibára hivatkozott. Másik USB port, eredmény ugyan ez. Átkapcsoltam directinput-ra, ugyan ezen az USB port-on, nem jó. Directinput másik port-on, most jó. Gép kikapcsol, gamepad xinput, gép indít, nem jó. Próbáltam a driver-ét hozzárakni, nem segített.
  A lényeg a cucc directinput-ban működik, xinput-ban nem. De az adott port-on, ahol működik dinput-ban, átkapcsolom xinput-ra, akkor már nem működik és ez a port ezután már semmiféleképpen nem jó. Ha új port-ra rakom Dinput-ban, akkor megint jó, de csak addig, amíg nem kapcsolok input.ot. Utána az adott port már nem használható.
  Valami külföldi oldalon olvastam, hogy töröni kell az USB host-okat. Ezzel csak annyit értem el, hogy nulláztam a portokat és az adott port csak addig működött, amíg dinput-ban volt a gamepad.
  OS: XP SP3. Arra tudok tippelni, hogy az XP csak a directinput-ot támogatja.
  Amikor a gamepad működőképes állapotban volt, akkor a Grid-el teszteltem. Működött, csak nem tudtam kalibrálni a gamepad-et. Tehát csak a felajánlott beállítást használhattam.
  Előre is köszönöm a tippeket.

  ---> Gamepad topik

  [ Módosította: Ndruu ]

Aktív témák