-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz MunezXBK #84188 üzenetére
Jaaa, az ződ nekem is B@szki azt hittem, hogy ezt kell lesni mindig a szmogriadónál... Szerencsére felénk nincs
focvis: Pfaffenhofen an der Ilm. Annak a rövidítése. Mint pl Ingolstadt (IN), München (M)
Info: [link]
A kipuff pedig normálisan ki van kormolva. Karbantartom[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Speeedfire
félisten
válasz MunezXBK #84383 üzenetére
Általában 2-3e szokott lenni. Attól függ, hogy mit akarok rendelni. Megmondom őszíntén meg se néztem ezeket se amazon-on, se ebay-en.
rbalint88: Kauffer/emag stb, mindegy.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Integrale
veterán
válasz MunezXBK #84931 üzenetére
Berlinben pont nem ezt tapasztaltam. Itt is eu5/6 a legtobb busz, de a hajamra is kenhetem, ha rossz a lefedettseg, ritka a jarat, ami jon pedig tele van, ezert pedig nem vesz fel, mert max 9 ember allhat...
Lenyeg a lenyeg, Magyarorszagon (Bp-n) jo a tomegkozlekedes."Bad reklám is reklám too"
-
HellGreg
őstag
-
Termi16
őstag
válasz MunezXBK #85430 üzenetére
Ez már tényleg off, de nem 1 olyan olasz kollégám van, akik már 5+ éve itt élnek Magyarországon, magyar feleséggel és gyerekkel, de a köszönésen kivül semmi nem megy nekik. Ha a boltban meg kell szólalni, az már problémát okoz.
Szóval van ilyen, ez van.[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz MunezXBK #85976 üzenetére
És, ha nem adom le, és nem vezetek? 1 hónapra vették el, és majdnem még egyszer ennyi lesz a postázgatásokkal meg ügyintézéssel együtt.
Szeretnék valami egyszerűbbet.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
-
theuprising
tag
válasz MunezXBK #86335 üzenetére
Kívülről is csúnya, pár éve leöntötték valami maró anyaggal, plusz szét van húzva az oldala 3 helyen, meg van kalapálva 25 helyen. Ocsmány.
Bontóba leadásról valakinek infoja? Hogy megy az?Nem is szívesen adnám el mint használtautó, rossz az autó ahogy van, kívülről csúnya, a motor egyenetlenül jár, a szerelőm lemondott róla a soksok nagyszervíz után, mert még mindig kaki. Check engine is folyton ég, nem tudják miért. Elég volt belőle.
-
veterán
válasz MunezXBK #86602 üzenetére
Mi volt a baja?
@Vili: csütörtök reggel viszem a PoBu-ba, immár 3-adszorra, hogy végre kicseréljék a stabpálcát. Múltkor levelet írtam, mikor csesztek fogadni és utána telefonálni is elfelejtettek. Kampó banda.
Van még 2 itt-ott karcos felni, ezt leszámítva minden hibátlan már rajta.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz MunezXBK #86654 üzenetére
Az autófenntartás/karbantartás nem humanizmus kérdése, hanem a szabályoké. Azokkal van a gond, hogy nem tartatják be.
Biztos pár embernek nem telne utána autóra, de az autó nem is jár alanyi jogon mindenkinek. Az aki nem képes a kötelezettségeit betartani, jár gyalog.Nyugaton is vannak ilyen leszarom tulajok, ezen a pénz nem segít, csak a szigor.
-
Snoop-y
veterán
válasz MunezXBK #87221 üzenetére
Basel
Bitmalac:
Tobb minden szobajott Nissan muranotol kezdve a Mazda CX9 -is (attol fugg kell e akkora hely)
Egyelore ez atmeneti verda lesz az elso evre. Sajnos svajcban dragabbak a kocsik. Meg majd meglatom hogyan alakulnak a biztositasos dolgok (elvileg tudom cipelni magammal a bonuszt is)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz MunezXBK #87226 üzenetére
Merci muzeumbol elegem van de a Porsche-t szivesen megnezzuk majd (itt van a szomszedban regi lakasunk ablakabol meg latni is lehetett)
Most eppen ez van kiallitva:
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest