Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz F34R #17118 üzenetére

    Maradni fogok MX-en, addig mindenképp amíg Debiannál nem térnek észhez. Ezzel kapcsolatban nem vagyok egyébként nagyon optimista.

    Frawly , zoltanz

    Azért nem írtam speckókat, mert még csak terv, amiben biztos vagyok, hogy intel platformot nem érdemes. A desktop gép játékra kéne, meg virtualizálni, de utóbbi ugye nem akkora durván hw igényes.

    ITX terén egyébként eléggé kifordult igényeim vannak. A mini méretű tápokat nem szeretem, ezért mindenképp ATX táp lenne benne, ahogy a már meglévőben is az van. Illetve a fekvő gépház, az szerintem menő, bár ugye jobban is porosodnak a komponensek.

    Ryzen egyértelmű, AMD VGA-t azért nem gondoltam elsőre, mert sokat fogyaszt, és így gondolom jobban melegszik is => előbb elhasználódik (?).
    De nv fronton az új kártyákból csak 6 GB RAM-os van 1070 teljesítménye körül, ami amúgy nagy előrelépés lenne, de akkor is jobb ajánlat valami 8 GB-os AMD. Lehetőleg félpasszív.

    Az igények alacsonyak. Mindössze 1920x1080, bár 1920x1200 lenne a legjobb, de ez a speckó felbontás nem nagyon elterjedt ma már, felárat azért nekem nem érne meg. IPS, 60 FPS minimum legyen meg, ennyi.
    RAM-ból max. 2x8 egyelőre jó, később még lehet 32 az összeg.
    Magas freki mit jelent, 3000 elég?

    Még az árban sem vagyok biztos, de monitorral együtt olyan 5-600 font között nem költenék rá többet kezdésként.

    Ryzen prockókból mindenképp legalább 2. genes kéne, vagy jó az első széria is? 4 vagy 6 mag amúgy elégséges, nem multizok.))

    Meg jó lenne, ha legalább az alaplap future proof lehetne, mert ha fejleszteni kell annyira nagyon azért nem szeretem a teljes gépet szétszerelni. :DDD

    Na de, ez még long term dolog... Valszeg csak május, vagy június... Bár eléggé stagnál mostanában a piac több évvel ezelőtthöz képest.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák