Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Apollyon #15815 üzenetére

    Biztos vagyok benne, hogy ebben a csutitörp témában egy oldalon állunk, de szerintem engedd el és ne stresszelj, mert az egészségtelen!

    Dehogy stresszelek én ezen, napokig eszembe sem jut, hiradó-mentes vagyok, csak alkalomadtán felmerül a drága családja. Igen, a mama is. ;) Ebben az országban amúgy sem érdemes zúgolódni, simán elfogadjuk a zsellér-rabszolga sorsot, csak internet legyen! Eddig egy alkalommal zúdult fel igazán a népség, mikor évi 700 forint netadót be akartak vezetni. Régebben meg 300 forintos vizitdíj miatt.....valahogy elég pitiáner gondolkodás ez, mert a tízezermilliárdok zsebünkből való kihúzására nem annyira nagy ellenállást tanusítunk.

    Nem tudom mennyire érted az angolt, azonban CGP grey-nek van itt egy extra jó videós magyarázata a diktatúráról és a demokráciáról. Szerintem ez kicsit segíthet feldolgozni a manapság történő eseményeket.

    Ennyire biztosan nem bírom az angolt, de azért majd belelapozok! Mondjuk nem is nagyon akarom feldolgozni ezt az egészet, mert akkor olyan lenne, mintha én is birka módjára elkezdenék csápolva bégetni igával a nyakamban. :)

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák