Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    Kedves topiklakók, kezdeném. :)
    Az Xfce energiakezelőbe mit hogyan állítsak, hogy CSAK a monitort kapcsolja ki 2 perc múlva és ne lpéjen ki valami jelszavas bejelentkezőképernyőre? Életembe nem pötyögtem be ennyiszer a jelszavam mint két nap alatt.
    Nem kérem, ne lépjen ki, nem akarok se alvásból se hibernálásbók se semmiből visszajövet ezzel vacakolni, egyáltalán minek jelentkezik ki? Ezt hol lehet állítani, ha 10 napig úgyhagyom tétlenül, akkor se jelentkezzen ki, ráadásul a caps lock állandóan kikapcsolt ilyenkor és van szám is a jelszavamba, mégjobb... A képernyő fülön az alvás és kikapcsolás SOHA opción van.
    Másik, a fényerőszabályozás nem működik, a Display Brightness csúszkát akárhova huzigálom, a fényerő nem változik, pedig ez a funkció nagyon kéne. (win alatt jó, tehát a hardver tudná)

    Másik, jól értelmeztem, egy Youtube videó letöltése így megy...? Atyaég, ez win+4k_downloaderrel 4 kattintás. Asszem nem fogok letölteni...

    Az éppen aktív ablak alig tér el a többitől, nem lehet ezt valahogyan kerettel, színnel, a címsáv kiemeléssel bármivel kicsit jobban láthatóvá tenni?

    A Mozillába hogyan lehet a Google keresőjét hozzáadni, a duckduck go helyett?
    Mozillának hogyan lehet elmagyarázni hogy MINDEN lapot 170% nagyítással nyisson, egy komolyabb szörfölésnél hozzáragad az ujjam a ctrl+ gombokhoz. (alkalmi Firefox használó voltam eddig, sose szerettem igazán, ha már van használnám rendesen)

    És ami igazán fontos lenne, habár erre tuti nem lesz megoldás mert csak az Internet Explorer böngészőbe működik,
    van lehetőség npapi támogatást, directX vezérlőt bárhogyan bármelyik böngészőhöz adni-engedélyezni?
    Távoli dvr-ekre kell sokszor ránéznem, de ezt a támogatást kivezették Mozilla és Opera vonalon is a böngészőkből.

    Mára ennyi, holnap is jelentkezek... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák