-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz soldi3r #25751 üzenetére
Szia Az MCI érték, egy paradztvakítás,
100 az könnyen lehet hogy csak 50 Hz-es panelt takar, persze az LN 570 R nél is 100 az érték, de az például 100 Hz panel.Tapasztalat, hogy egyre ritkábban írnak valódi Hz- értéket, csak MCI indexértéket.
Annál meg minél nagyobb, annál jobb alapon választ a nép.
400-800MCI már 200 HZ es paneleken szokott megjelenni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
_Dumber_
őstag
válasz soldi3r #61752 üzenetére
Akkor az biztos.. de ennek a dobozán nincs rajta.
A trükk az, hogy ehhez a modellhez az LG sem a weboldalon, sem a dobozon nem szerepelteti az IPS felíratot, mivel bármelyik előfordulhat. (nyugarta - spanyol, angol - LG oldalon megtalálható az IPS felírat mivel gondolom oda CSAKIS IPS kijelző megy). A pontos paneltípusról csakis a dobozra nyomtatott címke (vagy a TV hátuljára ragasztott címke) ad hiteles tájékoztatást.
Illetve a 652 vegzodes hoz valami hatranyt?
Ezt nem értem.. a TV 42LF652v típus.. más 65. ről még nem hallottam (a dobozon 42LV65 van grafikázva ezen is)Intelligencs:
Ez 99%, hogy IPS. Az LG ha leírja akkor vállalja is (ha nem az akkor téves a honlap.. de ez ritka, és nem ugyanaz a sztori mint az enyém amiben ELEVE 2 panel van forgalomban)egyébként: Először nem akarták nekem sem átcserélni, mert mondván most már a TV 200eFt a boltban (weben én 141 eFt-ért vettem), és hogy ez már a (saját bevallásuk szerint ) " jobb" és "drágább" IPS ára. (ezzel a szöveggel akartak lerázni) Erre megkérdeztem, hogy akkor vehetek még egy VA paneleset (az is volt a boltban) olcsóbban mint 200eFt? Azt mondták NEM ennek ennyi az ára.. Mondom akkor most a "rosszabb" VA-t drágábban akarják rámsózni, vagy ez csak csupán szerencse kérdése, hogy melyiket húzzák ki a raktár polcáról? és ha ez így megy akkor nekem 20 napja miért a VA-t húzták ki.. mert ez a rendelésen sehol sem volt megjelölve, hogy 2 féle van, és én mit szeretnék. Ezt az LG által odadelegált szakember (fiatal srác) megértette és felment a vezetőséghez, és elintézte a cserét-- ezúton is nagy köszönet Neki)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz soldi3r #64599 üzenetére
MPC HC-t a HD filmek lejátszása Téma összefoglaló[link] szerint (madVR nem kötelező-ig ) beállítva. Meg Lacielvtarsblog-ján is vannak hasznos infók. Gyengébb minőséget kapsz, ha a tv lejátszóját használod, pl Lan kábelen, és wifin is, ezekhez például a Plex vagy serviio szerver progit kell feltenni, jobbak mint a smartshare.
-
törölt tag
válasz soldi3r #85231 üzenetére
Itt is nassolhatsz, de inkább ez a szakértő topikja a témának.
Nemir Ombe Pár embert biztos meghülyített, annyit elért vele(már akit lehetett), holott semmi bajuk nem volt vele addig. Kb. ahhoz hasonlítanám, ahogy vették a tavalyi 55KU6ezres samukat sorban, és mind ajánlotta a többinek is, majd 1x csak pár hónap után kiderült, hogy nem is va paneles tévék Onnantól 1-2-nek minden baja lett, de inkább csak lelkileg.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz soldi3r #92763 üzenetére
Novemberben volt a HA-n hirdetve egy 90ért. Azt nem tudom, hogy arra volt-e gari. De mivel erre nincs, és mivel barátok, legyen 70.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
rainman72
nagyúr
válasz soldi3r #110493 üzenetére
Ha olcsóbb a Nano763 akkor inkább azt vedd.Fekete egyiken se lesz sötétben,de ha van egy kis fény akkor vállalható lesz.
Nappal nincs ilyen gond.
Illetve ha szánsz rá egy kis időt a nano-ból nagyon jó színeket ki lehet hozni.
Ez az idei UQ80-90 seria elég alapra sikerült,a számok már nem sokat jelentenek.Itt egy kis segítség rtings össze hasonlítás[link]
Mondjuk a teszt alapján a Nano763 borzasztó alacsony kontraszttal bír,lehet mégse az igazi.
SDR-HDR fény mind2-nél alacsony.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest