- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Mert az Olednél pont a kisméret gyártása problémás, nem a nagy. Aránytalanul megnöveli a költségeket. Ráadásul ez 240Hz ami kifejezetten különleges, egyedi OLED ben.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Celithrandi
addikt
az egy két éves glossy panel. Ha szereted magadat nézegetni tükörben akkor jó választás. Amúgy az lg oldalán 1090dollár jelenleg a cikkben szereplő monitor és szépen egyre olcsóbb lesz. Jelenleg ez az egyetlen ilyen panel a piacon, ezért drága. Amúgy meg nem drága csak szarul keres a magyar. Amúgy mielőtt mindenki kiakad az árakon várjuk meg hogy mennyi lesz az ára, mert még mindig nem lehet kapni sehol.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
Amint 400alá megy már rendelem is, remélem lesz majd heteken belül ennyiért bontott Azért kapott 1.4et mert semmi olyat nem tud ami ne menne 1.4-en
+ én még nem láttam vga-t amin 2.1dp lenne. Most vettem az utolsó kiadott szériát és azon is 1.4a van.i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
AMD vel nem foglalkoztam mostanában az RT gyengesége miatt. Viszont ez nem 4k. A 240hz meg számomra felesleges. most se látok különbséget 120 és 160 között pedig online codozol, igaz nem versenyszinten.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest