Új hozzászólás Aktív témák

  • Rainf0r3st

    csendes tag

    válasz Dealer95 #3659 üzenetére

    Először is nagyon köszönöm a válaszokat mert lehet így mégsem kell gariztatni a gépet. Azaron információja nagyon hasznosnak tűnik, MSI Afterburner progival visszavettem a memória órajelét 2400hz értékre és nem crasheltem a WoWban 2 óráig. BF3-at is teszteltem és eltűntek a vibrálások, sötét helyeken kicsit "szürkületes" a terep de ez lehet a játék része. Load alatt 65C körül volt a VGA ami szerintem teljesen rendben.

    Amit viszont furcsálltam, az az, hogy WoWban voltak ilyen 0,1 seces beakadásaim. Amikor ezek történtek (vagy éppen fordítva, ezek miatt?) a core clock órajel 950hzról leesett 835hzre. Lehet a core clockot is vissza kéne vennem egy kevéssel? Most hirtelen nem vagyok benne biztos de mintha nem emlékeznék arra, hogy eddig 950en futott volna a core clock mert a gyári is 835hz. Ezt valaki meg tudná nézni, hogy neki game alatt mennyin fut a core clock?

    Nem game alatt 35-40C a 660m és amikor nincs használva akkor az órajel visszamegy 405hzre a core clockon is meg a memórián is. Valaki meg tudja kérem nézni ezt is, hogy ezek normális adatok-e idle pozícióban?

    Végül még annyit kérdeznék, hogy ez a -100hz mekkora esés teljesítmény szempontjából? Azért kérdezem mert ha elhanyagolható lehet érdemes 2350hzre visszavenni az órajelet, hogy tuti stabil legyen és ne legyen túlterhelés. Vagy ha ezzel stabil akkor felesleges? Ezzel remélem megoldódnak ezek a problémáim és tudom ajánlani a WoW fórumokon ezt a fixet a crashekre.

    Szintén y580 kérdés. Alapból úgy vettem a gépet, hogy a billentyűzetvilágítás nekem nem működött. Minden más Function + <gomb> kombó megy rendesen. Azt javasolták nekem, hogy nézzem meg össze van a rendesen kötve a billnek a viláítás kábele. Ezt próbáltam is de nem tudom leszedni a billt. Van valakinek tapasztalata abban, hogy hogyan kell? Kicsavarozom lent a ként csavart és elvileg jobb felső sarokból kezdve azt a pöcköt kéne kiakasztani de nekem nem a bill jön hanem csak a billnek a kerete ami a gombokat választja el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák