- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Vírusirtó topic
- Aliexpress tapasztalatok
- Ubiquiti EdgeRouter family
- HTML szerkesztés
- macOS PC-re
- [Re:] Hordozható 2,5 gigabites hálózati adapter az ASUS-tól
Hozzászólok Aktív témák
-
gulb
senior tag
válasz
MaxxDamage #3300 üzenetére
Bunti mert eloszor loptad
PP
-
vagabor
aktív tag
Igen, pont ezért vásároltam én is ilyen bátran. Elvileg a kiterjesztés érvényes külföldre, bár nekem már ebben is komoly kétségeim vannak. Az a baj, hogy a rendszerük annyira kusza, hogy nem lehet egyszerűen átlátni. Engem egy rakat emberhez irányítottak emailben, mire kiderült hogy nem lehet regelni a kiterjesztést, mivel máshonnan származik a gép. Telefonban meg nem intézem mivel a hívás nem csekély összegbe kerül, és minden hívással csökken a bent lévő pénzem összege.
Ma küldtek egy semmit mondó emailt mindenféle adat nélkül, hogy elvileg visszaküldik a lóvét. MEglátjuk.Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
Bomc
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3300 üzenetére
Lehet hogy az eredetire is fel kell rakni a patcheket (bár PC-s GTA4-gyel sose játszottam, csak hallottam hogy elég durván kell patchelni.)
GTA5-öt az milyen durva lesz. Már nagyon várom
-
MaxxDamage
nagyúr
Elvileg mivel "eredeti" automatán leszedi/né és telepítené, vagy tévedek?
(tévedni emberi dolog) - tudom ez az Y580 topic, nem a GTA IVL
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dudi6
aktív tag
válasz
vagabor #3302 üzenetére
Én írtam régebben, hogy elvileg nincs rá plussz garancia. Én is így akartam venni Usa-ból, alapból 1 évet adnak ott rá és akartam hozzá még 2-t, de itthon azt mondták(nagy nehezen elértem telefonon a Lenovot), hogy csak ott érvényes a plussz garancia ahol vettem, tehát itthon Mo.-n csak 1 év lett volna. Azért érdekelne, hogy mi lesz a végeredmény. Én most is gondolkodom hogy kintről hozatok egyik haverommal, de az 1 év garancia kevésnek tűnik nekem, pedig sokkal olcsóbbak kint+Blu-ray is van bennük...Ha valahogy el lehetne intézni hogy elfogadják itthon a plussz 2 évet, akkor nem nagyon gondolkoznék, bár egy billentyűzet csere kellene akkor is...
-
MaxxDamage
nagyúr
Neked adok igazat !
Eredeti DvD -ről feltett változat volt a gépen és ahogy elnéztem az a verzió még nagyon nem megfelelő optimizeden esett át, így csináltam accot a gamehoz és bejelentkeztem, kb. 4-5x újraindult (UPDATE Patch...)
Most már megy tökéletesen / akadásmentesen is FHD max. graphics -onL
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Classius
aktív tag
Laptopszalonnál ez a " pixelhiba garancia " megéri? Gyakoriak a pixelhibák ennél a típusnál?
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Bomc
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3307 üzenetére
Zsír
Meglesz a gépem kb egy hónap múlva, én is felrakom -
XenHai
senior tag
Én is csatlakozom a y580 tulajok népes táborához ! Driverterén ami az oldalon van fent az elég friss ? Vagy van bármi amit érdemes tudni a gépről software-terén?
-
MaxxDamage
nagyúr
-
Shoo
senior tag
válasz
MaxxDamage #3315 üzenetére
Én azelőtt állok, de úgy látom a hp is tud annyit mint a lenovo, vagy rosszul látom?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
masholnap
senior tag
válasz
Classius #3309 üzenetére
az jutott eszembe, ha a lapiszalonnál veszel gépet és kiszállíttatod, akkor eleve van 14 napos elállási lehetőséged, így tulajdonképpen a 15 napos pixelgaranciának szinte semmi értelme
másrészt 8 MUNKANAPOS az alap elállási jog, azaz "bruttó" 10 nap legtöbbször. ahhoz képest a 14 naptári nap nem sokkal több, de azért hasznos lehet alkalomadtán
-
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #3321 üzenetére
ha jól emlékszem, Te 1 éveset vettél. ha a biztonságérzetedet ez növeli, az esetben nem volt kidobott pénz
azóta bevezették a 2 és a 3 évest is.
nehéz eldönteni, hogy a hosszútávú pixelgarancia mire lehet jó, mivel ha hosszabb idő után kezd el döglődni a panel, akkor az általában oly mértékű, hogy beleesik a garanciális cserébe. természetesen ha egy ilyen gari megkötése növeli a felhasználó komfortérzetét, az esetben ez nem kidobott pénz
általában véve érdemes járatni a paneleket megvétel után, és baromi gyorsan kijön, ha selejtes
-
nbware
senior tag
Holnap megyek megvenni a y580at, kíváncsi leszek milyen lesz...
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #3322 üzenetére
Jaja elvileg 1 évre szól a pixelhiba gari és 2 évre a notira a gari , csak ugye a notin lévő gariba nem tartozik(tartozott) bele a pixelhiba problem...
L
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #3325 üzenetére
bizonyos mennyiségű hibás pixel felett a lenovo garanciájában is benne van:
http://lenovo.hu/tudas/tudas_pp.htm[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3325 üzenetére
Én is úgy tudom hogy egy bizonyos pixel mennyiség meghibásodása kell hogy fennálljon, és akkor cserélik a panelt. A pixelgari az ez alatt lévő mennyiségre vonatkozik. Tudtommal.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
L-e-f-i-e
senior tag
Valaki tud esetleg arra módot, hogy ha kikapcsolom a touchpadot, akkor az úgy is maradjon? Értem ezalatt, hogy minden gép újra indítás után ne kelljen újra kikapcsolni.
//I'm Fragile, but not that fragile.// =^-^=
-
nbware
senior tag
Sziasztok,
Ma megvettem a lapost, viszont bele akartam rakni a sajat ssdmet, telepitettem, de amikor kesz lett volna, mindig csak ujraindul. Van valami otletetek?
Koszi
-
sebkri25
tag
Üdv! Telepről használva sehogy nem tudom beállítani, hogy a dedikált gput kihasználja a kicsike?
-
Shoo
senior tag
Hali!
Nekem van ötletem... Sajnos az újabb laptopoknál gyakran előfordult nálunk (jelen esetben 5/5), hogy bizonyos fajta win7et (a multiwin dvd-st) nem lehetett rá telepíteni. Feltelepült, de folyamatosan ujraindította a gép. Mindenképp egy másik win7el kell próbálkozni, sajnos nem tudom melyikkel.
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
vagabor
aktív tag
válasz
L-e-f-i-e #3328 üzenetére
Régebben emlegettek itt a fórumon olyat, hogy ha van egér csatlakoztatva, akkor automatikusan kikapcsolja magát a touchpad. Sajna én nem találtam meg, esetleg érdemes lenne egy külső progival helyettesíteni, vagy ha van akkor a külső egér saját progijával megpróbálni, talán van ilyen opció benne.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
vizirider
tag
válasz
sebkri25 #3335 üzenetére
mit jelent az hogy kihasználja? ha játszol akkor kihasználja, ha meg alapon fut a gép, ugyan mire használná ki?
vagy arra gondolsz, hogy alapból a gtx-et hajtsa? mert ha igen, akkor már ki lett tárgyalva, hogy nem lehet beállítani,
mert máshogy működik a cucc: a hd4000 adja a kimenő "képet" mindíg, ezt nem lehet váltani, a különbség, hogy terhelés alatt a gtx számol, és a jel szinte csak keresztül fut a hd4000-en, míg alapon elég a hd4000 a gtx meg szunyál, nem számolgat semmit.Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
vagabor
aktív tag
Nem próbáltam de a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése\spediális energiaellátási beállítások módosítása alatt a pci expressen belül a működés telepről opciót ki-re rakjátok? Ez csak tipp, bár én megértem a mérnökök miért nem foglalkoztak ezzel többet, ha játszol vagy más energiaigényes dolgot művelsz használj tápot
-
-
vagabor
aktív tag
Ha gáz van akkor az usb-s egeret úgysem használod, ergó a touchpad aktiválódik.
Amúgy velem is előfordult hogy véletlen megérintettem a touchpadot ami összezavarta a dolgokat, de az opciókban találni egy olyat hogy véletlen érintés elleni védelem, ezzel simán ki lehet kompenzálni.Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
nbware
senior tag
felment a windows 8, viszont , csak 6,4 a vga, pedig a legfrissebb driver van fent. Szerintem tutira bekavar valamit a hd4000. lehet ezzel valamit kezdeni?
Hozzászólok Aktív témák
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LED világítás a lakásban
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] ROG Strix Scar 17: megérkezett Cezanne és a mobil Ampere
- Komoly Covid Kocsma
- További aktív témák...
- ASUS P5Q SE PLUS Alaplap, Pentium Dual Core E2160, + HŰTŐ + HÁTLAP
- Philips BDL5530QL (55", FULL HD, IPS, 60Hz) /ÚJ, Bontatlan/ AKCIÓ! 149.900.-
- Philips 558M1RY (55", VA, 4K UHD, 120Hz, 4 ms, AMD FreeSync Premium Pro, Gamer) AKCIÓ
- Philips 499P9H (49", 5120x1440, VA panel, 70Hz, Ívelt, 5ms, HDR) ÚJ! AKCIÓ!
- Samsung 20+ 4G
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest