Új hozzászólás Aktív témák

  • djgabee

    csendes tag

    Kedves Falkatársak!

    A mai délután folyamán érkezett meg az én Y500-am (i7, 8GB, 1T, SLI, tehát 367183), ami az első saját vasam életemben. Nagyon meg vagyok elégedve a kis atomerőművel, de azért említenék pár észrevételt beavatásképp! :)
    A rendelést a lenovo-shop.com-on adtam le, ami olcsóbb, mint a LaptopSzalon, de ennek ellenére ők üzemeltetik. Pécsből indult a cucc, mondhatni madárlátta a masina.
    Az első, amit észrevettem, a fedél műanyagérzete. A TechKalauzos tesztben a fotókon igazán fémesnek látszik, itt viszont csak a hűvös tapintás az, ami bizonyosságot ad a nem csekély jelentőségű tulajdonságnak. Ezt betudtam a promóciós fotók valósághű mivoltának és a modellfrissítésnek.
    A másik dolog - ha jól emlékszem - nálatok is előfordult pár helyen: a billentyűt körülölelő műanyag ágy a numerikus oldal felső részén és a nyilaknál rugalmasan nyomkodható, hisz egy csöppet kidomborodik. Igaz, ezzel még együtt tudok élni, de az Esc gomb bizonyos módon nyomva (mely bizonyos mód igen gyakran előfordul tudatos szándék híján is) megakad, s érezhető kattanással halad csak tovább. Ez azért már enyhén zavaró...
    A touchpadtól jobbra elhelyezkedő fém(?)felület nálam is első a melegedésben. Apropó, a stressztesztet leállítottam idő előtt, hisz a proci néhány magja elérte a 88°-ot is!
    S végül jöjjön az SLI: megnéztem, hogy az NFS World pajtás a dologban, s a FullHD belökése után gyönyörűen vitte a gép az amúgy nem túl igényes játékot, de a garázsban való forgolódásnál időnként beb***ott egy-két textúraelmosódást, majd utána már free-roam módban is!
    Igazából azért ezzel próbáltam ki (olvasva az új Most Wanted optimalizálási problémáit, de figyelmen kívűl hagyva az infót), mert ez jött le a leghamarabb, s ráadásul jogtiszta! :)
    Sebaj, következő a GTA EFLC!

    Így pár órás tulajdonosként tehát meg vagyok elégedve a nemesfémmel.

Új hozzászólás Aktív témák