Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #80941 üzenetére

    Nincs óriási trükköm: ami belefér a másikba azt beleteszem. Ami nem azt nem. :D
    Az másik "hagyma". De lapos dobozok egymáson is elférnek, nem kell feltétlen egymásba tenni. Szóval semmi misztikus dolgot nem kell elképzelni. :)

    @maross
    Nekem 3 napról magyaráztak egy átvételnél bontott szett esetén. Vissza is kérdeztem, hogy ez így sehol nincs leírva, ami le van az meg más számokat tartalmaz, erre csak hümmögés volt a válasz. Szóval szerintem ez nem valami köbe vésett dolog. Viszont praktikus oldalról ha "bontott" akkor nehéz bizonyítani, hogy nem te vetted ki a figurákat... (persze kérdés, hogy akkor az előtted lévő hogy a ***-ba vitte vissza ha ezt ellenőrzi valaki egyáltalán :U)

    Szóval valóban érdemes átnézni, de én biztos próbálkoznék 3 napon túl is, mondjuk legalább a 14. napig a törvényre hivatkozva, ellentétes leírást nem látva. Addig azért némi felelősségük nekik is kellene, hogy legyen. A laza kis leírásukban nem szerepel, hogy esetleg a felét kapod meg a terméknek. Egy rendes adásvételről van szó benne.

    Amúgy én eddig szinte csak bontatlanokat hoztam el, 3-4 szettet. Talán egy volt rendesen sérült dobozos, de szintén bontatlan, abba belenéztem. Meg egy olyan aminél nem a papír volt leragasztva hanem a gyári ragasztószalag izé, de ettől még bele lehetett volna nyúlni.
    Mondjuk az is igaz, hogy a legtöbb Technic volt, ott minifig, hasonlók nem merülnek fel kiszedésre...

Új hozzászólás Aktív témák