Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #80071 üzenetére

    Én csak az árat néztem. :)
    Attól elvonatkoztatva ötletes és nem is kicsi. Nade bármennyire jó, vagy akár 3in1-szerű is... 80k az ott is értelmezhetetlen kategória.

    Én ezekben a témakörökben nem tudom kik veszik meg dedikáltan gyerekjátéknak ezt az ársávot, City, Friends 80k körül van a top (előző Friends Főutca/Belvárosi izé 70k körül), Creator Főutca 60k. Creatorben nem is látok ebben a sávban semmit.
    Talán nyugaton ez becsúszik a nagy szülinapi/karácsonyi ajándék kategóriába, vagy esetleg a standardnak tekinthető kedvezménnyel (-30%: 40-55k) már itthon is ritkán... de a tömeges célközönséget nem látom benne.

    Ártól függetlenül meg szerintem mindről megemlékeztem itt a topicban. Városépítős nézetből ezek mind jók, legalábbis nekem bejönnek. Szerintem minőségben, kidolgozottságban is általában kilógnak az adott témából.
    Cityből biztosan... :D Most néztem ezt a hajókikötős leak-et amit vártunk a gyerekekkel, hát inkább tűnik egy összecsapott valaminek. Persze gyerekeknek megintcsak jó lehet, én kicsit komolyabb szemmel néztem.

Új hozzászólás Aktív témák