Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Elmehet a LEGO a bús fenébe. Korábban még esetleg megértettem, hogy a matricázás költséghatékony megoldás volt, de most amikor egy 5 ezer forintos készletet 15 ezerért vagy többért adnak az nálam már nem magyarázza ezt, lehet itt költség meg energia növekedés meg stb. Szerintem nincs az a gyerek, de még felnőtt sem aki ezeket tökéletesen fel tudja ragasztani, vagy bármiféle élvezetet jelentene neki a felragasztásuk. A drága készleteknél azért nem magyarázat mert drága ezeknél a kicsiknél meg azért nem mert pont hogy a gyerekeknek készültek akik nem fogják tudni úgy felragasztani ahogyan kellene.
    Ja hogy azért van matrica hogy az elemet fel lehessen használni máshova? Hova használok fel egy felmatricázott az évek során a matrica mentén megfakult ragasztótól megszívott elemet, na meg miért is? Mit érek a hiányos készletemmel, ráadásul a matrica évek múltan felpörög felpúposodik, csúnya lesz stb.
    Nem gondolnám hogy sokkal több érv szól melllette mint ellene.
    Egy ekkora készletbe minek ekkora matrica ív? 15 db matrica, aprók ujjal alig lehet megfogni felragasztani pedig szinte lehetetlen normálisan.
    Erre számomra nincs magyarázat, nem más ez mint kibaszás az emberekkel csak hogy ők még többet tehessenek zsebre. A jó édes .....

Új hozzászólás Aktív témák