Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz kbalage2 #76538 üzenetére

    Nem nagyon nézem (igazából nagyon nem) és nem azért mert bármi bajom lenne vele, hanem azért, mert ahogy írtam Technic témában nem nagyon utazunk. Fiamnak, meg nekem is fontosabb a kreativitás, küllem, játszhatóság, fun factor, mint az, hogy ott az a fogaskerék 8 másikat is meghajt. Megértem ennek a szépségét is, de mi mások vagyunk.

    Elvitted magad felé az egész beszélgetést, pedig rólad nem mondhatok véleményt azon kívül, hogy egészséges fenntartásom van dettó, mint minden Lego nagykövet felé. Ehhez meg nyilván jogom van.

    A közösség véleményét lehet, hogy te képviseled a Lego felé, de, hogy a másik YTer nem abban biztos vagyok. Ez amúgy nálad úgy megy, hogy a legtöbb like-ot kapott kérdező kérdését, észrevételét továbbítod a Lego felé? Valamiért kétlem, hogy így lenne. Akkor mivel képviselitek a közösség véleményét a Lego felé? Ez most nagyon elkezdett érdekelni, mert számos esetben nagyon jó lenne a Lego felé közvetíteni 1-2 észrevételt és nem a support sablon szövegét olvasni, aminél a CGPT is jobbat ír.

    Akkor megértesz: Nem bírom azokat a szitukat, amikor egy kvázi vadkapitalista piacvezető cég hülyének nézi a vásárlóit. Lassan eljutunk oda - amitől rettegek -, hogy nem lesz manual és tabletről, meg telefonról nézd. Akkor fogom az összes Legómat felgyújtani és közvetíteni a YT-on. Azt érzem ugyanis, hogy a spórolás rajtunk egyre nagyobb, miközben a minőséggel gondok vannak, az árak meg egyre értelmezhetetlenebbek. Akkor is, ha a Lego hangzatos szövegekben mást állít.

    Jang és mindenki, aki saját pénzen vesz Legókat és mutat be, az instant sub és like hegyek. Ott az elfogultság és az érdek árnyéka sem vetülhet fel. Ami jó arról elmondja, hogy csodás, ami meg problémás arról meg azt.
    A tárgyalt csatin is korábban jóval kritikusabb mondatok is elhangzottak, amikor saját pénzen vette a srác a készletet. Mióta kapja, azóta szépen ki van csinosítva a rivjú.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák